Bilsammenligner

Bilsammenligner er en applikation, der giver dig mulighed for at se og sammenligne person- og varebiler på udvalgte parametre.

I bilsammenligneren kan du ligeledes hente energimærket til de fremsøgte biler såfremt et sådan eksisterer for den pågældende bil.

Her kan du downloade energipilene:

Med vores bilsammenligner får du adgang til en database fyldt med information om biler på det danske marked. Du har mulighed for at sammenligne biler, så du nemt kan finde en energiøkonomisk bil, der passer dit behov og dine ønsker. Du kan f.eks. søge efter din nuværende bil og sammenligne den med din drømmebil.

Den data, du finder i vores bilsammenligner, er baseret på data fra Auto-IT og er tilgængelig på det danske marked. De tilgængelige biler, er de biler, som er registreret på det danske marked fra 2012 og frem til i dag. I Færdselsstyrelsen tager vi forbehold for eventuelle fejl i datamaterialet.

Data opdateres som udgangspunkt ugentligt. Der kan ved årsskifte ske en udskydelse af datasynkronisering i forbindelse med registrering af nye bilmodeller.